Forum     Nyheter

Forum

Varför gillar du dota? *tävling*
Alex Spelansvarig
10 nov 2011   #0
?


Nu kör vi igång en lite större dota tävling här på Playstar!

Vi vill att ni berättar lite om er själva som person och eran historia varför/hur ni började spela Dota/HoN/LoL.

Playstars administratörer kommer att välja ut ett par vinnare som kommer få varsin nyckel!

(Ni ska alltså skriva detta i en kommentar här i tävlingen)


Vill ni deltaga i våran andra dota 2 tävling så kan ni göra det genom att gilla våran sida på facebook
https://www.facebook.com/pages/Playstar/121829734552285

Uppdatering 16/11
Idag har ytterligare fem glada gamers vunnit keys!
Fyra stycken i denna tävling, och tre stycken genom Facebook tävlingen.

Uppdatering 18/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!

Uppdatering 19/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Två stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 22/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Sju stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 23/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!
två stycken i Facebook tävlingen.

Dock är det inte slut än, båda tävlingarna fortsätter!
0 poäng  
Frankzy Föreningsmedlem
24 nov 2011   #281
Hej, har spelat DotA sedan 04-05 men på senare tid har jag inte kunnat spela varken DotA eller HoN då jag fick spela några matcher DotA2 av en kompis som redan har betan och sen dess har jag inte kunnat spela något annat MOBA
0 Poäng  
j0bb Föreningsmedlem
25 nov 2011   #282
Tjenare folket!

Är en grabb på 17år som lirat dota sedan barnsben, storebror som är 4 år äldre introducerade det och självklart blev man helt såld direkt. Spelat hon sedan beta (tackar playstar för det betaliret förresten!) men det var lite som en enformig flickvän, svinkul i början men blivit less på senare dagar och letar bara något nytt. (som tur är så är inte min nuvarande enformig eller tråkig, hehe) Och självklart kommer dota 2 på skallen direkt man tänker nytt, för dota är ju grunden och trots allt det bästa moba-spelet som finns där ute, tvåan kan ju inte vara annat än underbart.

Letat en key i runt en månad nu, försökt byta till mig mot diverse spel men ingen lycka ännu. Håller istället tummarna nu att playstar ställer upp igen som de gjorde så fint under hon-betan och att man kanske lyckas knycka till sig en key trots allt!

Tack för allt,

mvh
0 Poäng  
patrikp1 Föreningsmedlem
25 nov 2011   #283
Herro dota2 entusiaster..

<-19 år, studerande med ambitioner om att bli arkitekt.

Fritiden, bf3 och Hon..



Det hela började på min praktikplats, på i en spellokal, jag hade min första praktik där, och var runt 14 år. Jag hade precis avslutat min välförtjänta kebabtallrik och kommit tillbaka till praktikplatsen. Jag ska precis ställa mig och fylla på kylen och godisdisken när jag här en millitärlik marsch.
Jag stänger kylen och kollar ut mot hallen/ingången, och ser mot min förvåning, 10 stycken 12-13åringar som går på led och sjunger någon typ av "hejarramsa"..
Först sjunger killen längst fram "VAD SKA VI SPELA?" och resten följer, "DOTA DOTA DOTA"
och igen. "VAD SKA VI SPELA?"... "DOTA DOTA DOTA"

Jag som blev sjukt förvånad och konfundersam undrade ju vafan som hände, vände mig till ägaren som förklarade att det var Dragonslair (praktikplatsen namn) egna dotaklan, som kom varje fredag efter lunchtid och spelade.
Jag som inte ens visste vad WC3 var at the time blev väldigt förvirrad.

Så min handledare gav mig wc3 och tft och en av mina arbetsupgifter på praktiken fick bli att spela en dotamatch om dan med honom... (vilket iofs slutade efter två dagar då han tyckte jag borde lära mig "denya" och sluta "feeda" och inte "tanka creeps" och inte "dive'a" osv, innan jag skulle börja spela med honom)

Och på den vägen var det till HoN blev aktuellt med beta och jag fick en beta key (tror jag fick den härifrån faktiskt) och nu väntar man väl på dota2 släpps eller på att man får en key.

Tycker ni borde fixa en schysst lokal i stockholm också, haha.

Hoppas ni iaf tyckte om läsningen!! :)

/Patrik / Homeaid / Darg0n
0 Poäng  
Koutsa Föreningsmedlem
26 nov 2011   #284
Tjena! började spela Dota på ett internet cafe där jag praktiserade, jag sög... så blev inte så länge jag spelade det. Däremot när HoN kom så började jag spela de och hade även massa kompisar som spelade de. Jag vill ha en Beta key för att kunna jämföra HoN och Dota 2 men även för att hjälpa dom med eventuella buggar osv. sen har jag ju även kompisar som spelar de som jag gärna spelar med.
0 Poäng  
JonteCola Föreningsmedlem
27 nov 2011   #285
Började lira HoN när det var i closed beta, fick en invite av en polare och vi bestämde oss för att testa det!

Blev beroende utav det och tyckte det var svinroligt! Nu ungefär 2 år senare så har jag lirat över tusen matcher utav HoN och vill så hemskt gärna lira DotA 2 (få en nyckel). Var helt klistrad framför DotA turneringen på DH och känner att jag funderar nästan på att börja spela seriöst nu när DotA 2 är påväg ut :)

Vore hemskt roligt om jag fick en nyckel!
0 Poäng  
overkligt1 Föreningsmedlem
28 nov 2011   #286
Hejsan heter Robin Johansen är 19 år gammal lever tillsammans med min Flickvän och vår lilla dotter så är inte bara ett Big Fan av Dota utan även en ung Förälder. Men nu till lite DotA Historia för mig så började det hela med att man lallade runt på olika WC3:TFT games där man testade lite olika former av maps men i mitten av 2004 eller kanske tidigt 2005 minns faktist inte exakt så hittade jag den DotA mapen någonting som förändrade hela min spelupplevelse var som fast direkt i detta underbara gamemode som hade skapats att jag faktist fortfarande spelar orginalet DotA men har även testat LoL och spelar lite HoN men tycker att det inte är alls samma känsla i spelandet som med DotA.

Har redan 2 kompisar som lyckades få 1 key och en att ge ut men eftersom att dom är som bröder så blev jag utesluten och sitter nu ensam kvar i DotA och bara hoppas och hoppas på att få en key som kan få mig att börja med en ny serie och kanske även ta mig upp till elite nivån vem vet? alla kommer ju faktist få en ny chans att verkligen satsa på det och med mycket erfarenhet inom DotA så finns ju chanserna.. Hehe nej tycker faktist alltid man ska fortsätta drömma för utan drömmar finns inte verkligheten inte sant?

Och nu till när jag spelar och varför jag spelar.? Ja jag spelar inte lika ofta som jag gjorde förr eftersom att tiden inte riktigt räcker till men nu så spelar jag när vår dotter sover så det blir ofta efter 18:30 men sen sitter jag där och spelar till 01:00 varje dag för att det är mitt sätt att koppla av och spelar även med min flickvän som faktist även hon hoppas på en DotA 2 Beta Nyckel så att vi kan spela lite tillsammans och nu till ironin bakom oss är att vi faktist mötte varandra 2009 på Dreamhack vi sökte en sista spelare med mycket erfarenhet till en DotA cup som var under Dreamhack och så skrev den underbara tjejen vi kom till Finalen men förlorade tyvärr där men då bestämde vi oss för att gå och äta på resturangen tillsammans och jag blev kär direkt och hon var endast 1 mil boende ifrån mig så vi pratade mer och mer efter dreamhack och idag är vi förlovade och har barn tillsammans ;)

Vem vet 2012 kanske ni ser oss som mästare i något lag? :)
0 Poäng  
Rafid424 Föreningsmedlem
29 nov 2011   #287
Tjo!
första gången jag spelade dotA var för flera års sedan, jag var ungefär 10-11 år och fick spelet i julklapp! Och det var så jag börja spela dotA. DotA var det första spelet jag spelade på datorn. Så det är oldschool för mig och jag saknar oldschool! nu när dotA2 kommer så är det dags igen!frågar folk mig var fan fick du invite ifrån?- Playstar ofc!!

ty för mig! välj mig nuda!:D
0 Poäng  
Rinoslusken Föreningsmedlem
30 nov 2011   #288
Precis som alla andra här så började jag lira Dota för väldigt länge sedan, var då en jätte noob och köpte aldrig wards och spelade bara carrys, vilka minen :) Numera spelar jag HoN, lyckades få beta key till det för ca 2 år sen eller hur länge det nu har gått. Hon är nog det spel som har gett mig mest glädje då jag lirar det med kompisar och det är ett oerhört team-baserat spel. Vill gärna ha en dota 2 beta key eftersom många av mina kompisar fått tag på det via dota 2's hemsida men jag vet inte varför jag inte får någon,otur antar jag. Om nån vill lira HoN någon gång bara adda rinoslusken så kan vi kanske lira, tills dess ha det bra :)

0 Poäng  
Oxid Föreningsmedlem
1 dec 2011   #289
Jag är en 19 årig pöjk som sitter och nöter spel om dagarna. Jag är för tillfället arbetslös så att jag har ju gott om tid över till att spela datorspel, vilket jag också gör. Grejen är ju den att HoN börjar gå mig på nerverna då de (enligt mig) har släppt en hel del obalanserade heroes nu på sistånde vilket förstör spelkänslan något. Dessutom har dom börjat med något "coin" system som går ut på att tjäna så mkt pengar som möjligt innan spelet floppar totalt när DotA 2 släpps. Jag vill nu tillbaka till min gamla goda älskling IceFrog som lyckats få till en bra balans i DotA och hoppas förstås att det blir lika lyckat i DotA 2.

Jag har förövrigt lirat DotA sedan -07 (började lira custom maps på wc3 och kom över denna mapen som jag inte tyckte var lika överdriven som exempelvis en "angelarena" var.) I början var jag ju största feedern i stan och förstörde troligtvis många utav era games (sorry) men alla börjar någonstans och jag lärde mig relativt snabbt! Lirade mycket carries eller så gillade jag att agera roamer med exempelvis earthshaker.

När väl HoN betan släpptes så var jag ju givetvis sugen på att testa HoN då det var bättre grafik och nya heroes m.m och fick givetvis min beta-key här (TACK SÅ MYCKET!) Jag började nu lira mer och mer med polare alltså lite mer seriöst och fick gå in mer i support rollen, vilket är den rollen jag föredrar att lira än idag.

Jahopp det var väl allt för mig... Nedanstående är mitt Steam ID om du nu har lust att göra min dag så vet du vad som fattas :)

http://steamcommunity.com/id/oxid92
0 Poäng  
Pluppy Föreningsmedlem
6 dec 2011   #290
Tjenare!

Jag började spela dota när det kom ut kanske inte så seriöst men men. Spelade mycket EoS innan som var föregångaren till dota, samt massa annat random på wc3. Var väll till en början ganska seriös på vanligt melee lir i RoC och ett tag in på TFT.

Aja började senare med HoN, som jag fick nyckel till från PLAYSTAR och spelar än!
Skulle vara skoj att testa Dota 2. Förstår dock inte varför alla är över peppad på dota 2? Hon finns och det är inte ett dåligt spel. Folk som wine:ar på lol är också idioter... Är inte så stor skillnad på spelen!
0 Poäng  
SirJeppe Föreningsmedlem
12 dec 2011   #291
HEj jag är en tjock 28årig undersköterska som börja spela Dota för många år sedan på ett lan, efter det var jag fast. Sen när HoN betan kom så testa jag det lite men fastna aldrig så jag gick tillbaka till Dota. Sen kom LoL betan och nu har jag över 2000 matcher under mitt bälte. Har även spelat Realm of the Titans Alphan/betan.
0 Poäng  
BassFactory Föreningsmedlem
14 dec 2011   #292
Hej,

Jag började spela dota under WC3:roc och gör det även idag. Nu för tillfället lirar jag mycket hon men skulle väldigt gärna börja spela dota 2.

mvh rudi
0 Poäng  
victor9140 Föreningsmedlem
15 dec 2011   #293
jag började spela dota för 4 år sedan med mina kusiner men sen jag jag över till HoN när jag fick betan till det. jag skulle vilja ha en beta key för att sedan HoN har blivit mycket sämre än det va i början. jag har inte spelat dota på ett tag nu men jag ser grymt mycket framemot att det släpps och om jag skulle få en nyckel så kommer jag invita mina kusiner till betan :D
0 Poäng  
rankmeister Föreningsmedlem
18 dec 2011   #294
Jag började lira hon sedan betan släpptes, då mina polare spelade det. Jag skulle vilja ha en Dota key så sjukt mycket då jag vill testa spelet så himla mycket. Nu är nästa steget bara till att hoppas!
0 Poäng  
elretardo Föreningsmedlem
21 dec 2011   #295
Jag har spelat HoN och LoL i snart 2 år.

Har suttit och försökt att få tag på en dota 2 key som en galning då jag tröttnat på HON och LOL.

Köpte också precis en ny dator som förhoppningsvis ska klara av att maxxa spelet på högsta rulle, så jag hoppas innerligt på en key!

/Jens
0 Poäng  
tobbe-h Föreningsmedlem
27 dec 2011   #296
Har lirat dota i warcraft 3, vill nu kunna spela dota 2 med mina vänner men har inte haft turen att bli utdelad en beta invite. Hoppas på att få större chans här, har lirat väldigt mycket LoL också under tiden då jag ville variera lite från Dota 1, nu när jag ser mina vänner streama åt mig, så vill jag verkligen börja spela Dota 2, det är mycket mer krävande än Lol, tycker Dota är ett bättre spel med bättre spelsätt, förlorar guld vid död, osvosv. Skulle göran uppskatta en invite :)!
0 Poäng  
antonsten Föreningsmedlem
1 jan 2012   #297
16 årig grabb, snart 17. festar mycket och är med polare, Spenderar en del tid vid datorn också såklart!
har lirat HoN sedan 1 år tillbaka och har börjat tröttna på det, många polare spelar Dota2 men självklart inte jag för jag inte har någon key och har försökt nu sedan realese day.. vore tacksam om jag blir vald!
GL HF

EDIT : Spelat dota en 2004.
0 Poäng  
BanzaiCheddar Föreningsmedlem
9 feb 2012   #298
Jag har spelat Dota sedan en lång tid tillbaka och nu ser jag att uppföljaren till detta fantastiska spel är påväg! Jag kan inte vänta! :)

Dota 1 har förändrat mitt liv både på ett gott och ont sätt. Spelet har sina ljusa stunder, men även sina mörka.

Jag har alltid älskat gameplayet som dota 1 erbjuder. Helt hysteriska strider har utspelat sig i detta virtuella universum. Känslan man får när man tillsammans med sitt lag har lyckats förinta det "onda" laget är ovärderlig. Även känslan man får när lagkamraterna skriker helt hysteriskt över något roligt som inträffat i matchen. Dota 1 är ett jätte bra spel, men tyvärr icke perfekt.

Dota 1 har för mig alltid förknippats med "TROLL", "GRIEFING", "Username, left the battle", "Rage quit" och annat tråkigt. Hur man kan lösa detta problem på ett smart sätt vet jag icke.

Det är detta problem som jag hoppas att Dota 2-crew har lyckats lösa.

Dota 2 tror jag kommer bli ett fantastiskt spel som inte bara kommer se rent grafiskt snyggt ut, utan även kommer hysa den fantastiska spelkänslan som Dota 1 har.

Dota 1 har lämnat ett avtryck i mitt liv, det kan jag inte förneka på långa vägar. Nu sträcker jag ut min hand och hoppas på att en kär medmänniska kan skänka en Beta key till mig! : )

http://steamcommunity.com/profiles/76561197973460112
Lucifer

// Henrik


0 Poäng  
Logga in


Från forumet
blev bannad från goagubbar  
Bannad? • Svar 14
Visningar 607 • Aktiv Igår, kl. 22:39
server nere?  
Public-servrarna • Svar 2
Visningar 122 • Aktiv Igår, kl. 22:38
jag blev bannade av nån idiot
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 330 • Aktiv I förrgår, kl. 09:24
Permban.
Bannad? • Svar 10
Visningar 956 • Aktiv 24 apr, kl. 18:31
Ban på grund utav nick?
Bannad? • Svar 2
Visningar 234 • Aktiv 19 apr, kl. 21:06
Vart precis p-bannad för aimbot/aimkey?
Bannad? • Svar 8
Visningar 395 • Aktiv 18 apr, kl. 09:40
LAwlzy
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 212 • Aktiv 15 apr, kl. 16:35
Ha den äran på födelsedagen
Counter-Strike 1.6 • Svar 6
Visningar 538 • Aktiv 5 apr, kl. 22:27
Servern nere  
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 256 • Aktiv 1 apr, kl. 19:32
Bannad  
Bannad? • Svar 5
Visningar 644 • Aktiv 25 mar, kl. 20:34

Playstars sponsorer
Bredband 2
Statsnät