Forum     Nyheter

Forum

Varför gillar du dota? *tävling*
Alex Spelansvarig
10 nov 2011   #0
?


Nu kör vi igång en lite större dota tävling här på Playstar!

Vi vill att ni berättar lite om er själva som person och eran historia varför/hur ni började spela Dota/HoN/LoL.

Playstars administratörer kommer att välja ut ett par vinnare som kommer få varsin nyckel!

(Ni ska alltså skriva detta i en kommentar här i tävlingen)


Vill ni deltaga i våran andra dota 2 tävling så kan ni göra det genom att gilla våran sida på facebook
https://www.facebook.com/pages/Playstar/121829734552285

Uppdatering 16/11
Idag har ytterligare fem glada gamers vunnit keys!
Fyra stycken i denna tävling, och tre stycken genom Facebook tävlingen.

Uppdatering 18/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!

Uppdatering 19/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Två stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 22/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Sju stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 23/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!
två stycken i Facebook tävlingen.

Dock är det inte slut än, båda tävlingarna fortsätter!
0 poäng  
woth Föreningsmedlem
10 nov 2011   #101
Hej :) Jag går under spelnamnet W4rl0ck3N på battle.net för att jag sen första gången jag spelade dota blev fascinerad av stora infernals som regnade från himlen ;D. Jag spelade mitt första dotagame för kanske 5 år sedan, jag var direkt fast, sen dess har jag spelat så otroligt mycket dota, men också de andra action RTS spelen som har kommit ut på marknaden. När HoN introducerades var jag en av de aktiva betatestarna. Men Hon kunde inte uppfylla mina krav på spelkvalité som DOTA hade. Det känndes bara som en blek kopia. Trots det så stannade jag och spelade hela betan ut, men efter betan gick jag tillbaka till att spela bnet!!!

Jag fick då höra talas om det nya RTS spelet som skulle komma, LoL skulle det kallas, det var helt galet vad jag och mina polare haiypade för det spelet. Inte bara för att det skulle vara en ny fräsh version av dota, men just för att det hette League of legends. Med ett så episkt namn, vad kunde gå fel? Men efter att ha provspelat det så insåg vi ju snabbt att det var riktigt patetiskt. Man kunde ju liksom inte deniya... WTF!? Efter det så blev det lågt på DOTA fronten ett tag, mina polare började spela andra, nyare spel, såsom WoW, CoD, CS. Men jag förstog aldrig riktigt vad de såg i de spelen. (Jag har aldrig varit ett fan av FPS spel...). Och så nu för något år sedan när man fick höra att Valve hade tagit på sig uppdraget att göra en overhaul av det gamla dota, då var det ju självklart att man blev intresserad!!!

jag följde utvecklingen steg för steg när mer och mer information släpptes. När den stora turneringen gick av stapeln satt jag (och mina gamla dota polare) bänkade framför Streamen. Vi satt där hela första dagen, uthärdade lagget och serverkrasharna, men det var så coolt!!! det var precis som vi kom ihåg det. Efter det har det inte gått en dag där jag inte har spelat ett dota game och inte en dag utan att jag har sökt på nätet efter BETA KEYS!!! Jag är ju bara tvungen att komma in i spelet och röja banan, lära mig de nya itemsen och bara döda allt med mina infernals. Om jag får en betakey så kan ni ge er på att det kommer upp många fina dota videos med warlock kills!!!
0 Poäng  
zyndrom Föreningsmedlem
10 nov 2011   #102
Fredrik, 17 år, läser musik på gymnasiet så när jag inte lirar gitarr/piano så sitter jag o lirar LoL atm, vilket blir en del eftersom jag bara går förmiddagar i skolan.

Min brorsa köpte warcraft 3 när det kom ut och det var kanske 1 år senare som jag började kolla när han lirade DotA och efter ett tag började jag själv även spela det. Har spelat det sedan ca 2005 dock så började jag spela LoL när betan släpptes eftersom jag lockades utav runes och masteries systemet och sedan dess har jag lirat LoL. Och nu vill jag lira DotA2 eftersom jag har väntat på det väldigt länge eftersom DotA har blivit väldigt gammalt nu.
0 Poäng  
gvn Föreningsmedlem
10 nov 2011   #103
Tjena, jag heter Axel och är 17 år gammal, snart 18. Jag går teknik programmet, andra året och tycker det passar mig väldigt bra!
Jag började spela DotA för många år sedan när några av mina kompisar som jag spelade CS med började lira DotA med sina äldre vänner. Jag hakade på och fastnade direkt, självklart var man ju noob i början och köpte alltid boots of speed som första item och sen power treads på alla gubbar. Jag har lirat otroligt mycket DotA sedan dess och har blivit helt ok. Jag lirade först bara med polare, för att sedan börja nöta gARENA och sedan gå över till Dota-League och diverse sidor. Jag har säkert över 1000 games på gARENA, minst, och jag har 1247 games på mitt Dota-League account. Alla mina kompisar har gick över till HoN när de släpptes men jag och en till kompis fortsatte nöta DotA tills för ungefär för två månader sedan när han drog utomlands. Jag har sedan dess slöspelat HoN med mina andra kompisar men finner det inte lika kul/balanserat som DotA. Jag vill verkligen bidra till att det här ska bli ett så bra spel som möjligt och så lätt som möjligt att lära sig när spelet släpps officiellt för de som har lirat HoN/LoL eller inte lirat något alls.
Jag anser att jag bör få en DotA2 key för jag har verkligen lagt ner min själ i DotA och har längtat ända sedan jag hörde om DotA2 september 2010 om att få spela. Jag var sjukt spänd inför The International och när jag såg det första gamet tyckte jag det såg jäkligt bra ut och det såg otroligt skoj ut. Jag hoppas att ni kan göra det verkligt att jag får spela :). Sen skulle det inte vara helt fel att småskratta åt mina kompisar som lirar HoN när man spelar och göttar sig i DotA2.

Tack för mig och jag hoppas!
0 Poäng  
summonpheonix Föreningsmedlem
10 nov 2011   #104
Butch the Pudger
0 Poäng  
grinchswe Föreningsmedlem
10 nov 2011   #105
Christoffer 19år..

Jag har spelat dota i ca 5år började väl som de flesta med lite b.net public games.. När det började bli allt för mycket leavers och sånt försökte jag hitta bättre ställen att spela på. Jag blev då tipsad om Dota-League.. började då lira sigs där och som alla har så har jag väl sisådär 3acc där efter några års spelande där med claner och massa public sigs. Min första clan är faktiskt hör och häpna JadC..
För de som inte vet vilka JadC var för 5år sedan kan jag påminna er om att spelarna som spelade för JadC var Joy, Miracle (Proffesionella supporten idagens Dota), Snow (Vår allas Flashback/Fragbite hängare), Belta (Kanske inte lika känd men han har lirat en del highgames) och jag. Otur att klanen splittrades efter ungefär ett halvår och jag var tvungen att lämna. Mina nästkommande claner var lite mixxar här och där men tillslut så hamnade jag i en clan tillsammans med de kända svenskarna Fishbone, Lolzorken, Anton (Ursäkta minns inte nicket.), Zealot tillsammans med mig. Vi spelade flera turneringar och var på DH tillsammans dock utan prispengar åt oss. Den clanen splittrades likaså efter ungefär 1,5år tillsammans. Väldigt sorgligt men jag hade precis skaffat mig en flickvän och kunde inte längre fokusera lika mycket på gameingen det fick bli sådär. Jag kunde inte längre lägga ner lika mycket tid på spelandet. Idag är jag glad över det menmen.. Med facit i hand vore det roligt att ligga på TOPPnivån av Dota.. ni känner väl till Fearz? :).. Därefter var jag med i en clan tillsammans med oa2000, olich, yozup.. minns inte om vi hade någon mer eller om det var mycket lir med standins här.. men nu känner ni till Olich och yozup ifrån BX3.. Ja jag har spelat med väldigt många kändisar som har kommit fram nu på slutet. När jag spelade med dessa var de doldisar. Roligt faktiskt :)..

Nu till mitt första dota game.
Jag minns det än idag.. Den absolut första gången jag såg dota var när min bror spelade det ett public game han var Nerubian Assasin och gick i mitten. Ingen av oss förstod spelet alls och han feedade satan och så... Roligt att höra att han kom in i ett game och fick ladda hem mappen. då kände man ju inte till getdota. Jag var då ugnefär 14år. visste inte vad google var?.. efterbliven..
Mitt första game kom väl då några dagar senare och jag minns tyvärr inte om jag älskade det. Men jag blev i allafall efter ett ex antal matcher förälskad i spelet. Jag tror inte jag vill veta hur många timmar jag har lagt ner på spelet. Men om man räknar efter är det säkert ett snitt på 6h/dag i 4år vilket motsvarar 8760h skulle kunna tänka mig med den siffran att jag lirat ungefär 12000-13000games. Varav 5-6 Dota2 games. Det var hos Playstar på dota2 träffen i slutet på oktober.. Nu är det min tur att få en egen nyckel...

Tack för mig.
DOTA2 är inte ett spel för mig. Det är en kompis/vän för mig. Det är en del av mig.
0 Poäng  
kenshiin Föreningsmedlem
10 nov 2011   #106
Spelade DotA för första gången någon gång vintern 2004, vi hade "bystugelan", vi var väl kanske 8-9st och det var det roligaste jag spelat någonsin, mitt första intryck var helt fantastiskt och det lanet banade på för väldigt mycket DotA spelande. På den här tiden hade jag inte ens någon internetuppkoppling och de enda gångerna jag fick njuta av spelet var när vi gick ihop och spelade över lan. Det var höjdpunkten varje månad.

När jag sedan äntligen fick en bra internetuppkoppling var det DotA som dominerade och varade enda tills jag fick en Beta-nyckel till Heroes of Newerth, här från playstar (<3). Har spelat HoN sedan closed betan och spelat kanske ett par timmar LoL vilket gav mig intrycket att det var väldigt casual inriktat och inte alls samma intensiva upplevelse som att spela en dota match med sina vänner.

HoN har sedan betan blivit mycket bättre men också mycket, mycket sämre på vissa punkter och jag har försökt gått tillbaka till DotA flera gånger men wc3 motorn är tyvärr inte speciellt inbjudande när man spelet på en modern motor från s2 i flera år.

När hörde att DotA2 skulle komma blev jag helt extas och när de sände "The international" var jag klistrad framför datorn!

Man hörde Gabe säga att ca 3 veckor efter turneringen skulle betan börja, men ack så besviken och ängslig jag är nu när jag fortfarande inte spelet Dota2 en sekund.

En Dota2 nyckel skulle verkligen lysa upp min vardag nu när jag för två månder sedan blivit arbetssökande och känner mig lite bitter om jag ska vara ärlig.

Tack.
0 Poäng  
the_raz lillplutten
10 nov 2011   #107
Började spela dota när jag var runt 9 år, spelade då mot min far och min granne (vi hade dragit en riktigt lång tp-kabel mellan våra hus), minns att jag var kass men det var ändå roligt! Började sedan att spela HoN under betan och spelar det än idag. Började att spela LoL då det kom ut, men fann det inte tilltalande för tillfället, nu, några år senare har jag börjat spela med vänner och det är skitkul! kort och gott så älskar jag allt som har med rts, och själva "dota konceptet" att göra, så det skulle vara grymt kul att få testa betan av DotA 2.
0 Poäng  
rownie Föreningsmedlem
10 nov 2011   #108
Tja, Tobbe 20.
Började lira DotA runt 2005 om jag minns rätt, första gången var under ett garage lan med några polare, var totalt värdelös på det, men fortsatte efter det. Körde en hel del på DotA league och av och an efter det. Sedan kom HoN ut lirade det ett tag skulle sedan gå tillbaka till DotA eftersom jag tröttnade på S2 när dom började skapa egna heroes och inte lyckades balansera spelet på samma sett som icefrog gjorde. Men att gå tillbaka till DotA's pathing var hemskt efter att spelat HoN så man fick helt enkelt hålla sig till HoN, Har sedan spekulationerna kom ut om DotA2 längtat efter att själv få lira det, eftersom jag tycker MOBA är helt klockrena att lira. Vill också hjälpa IceFrog och Valve till att göra DotA 2 till ett så bra spel som möjligt, genom report av buggar och dylikt. Hoppas innerligt att jag blir en av de lyckliga nyckel vinnarna!

That's all!
0 Poäng  
tobbe628 Föreningsmedlem
10 nov 2011   #109
Det var i de gamla goa 14 åren som man först testade dota på ett lan. Jag o mina vänner blev direkt hookade av Pudge. efter ett tag kom Heroes Of Newearth ut och vi alla fick varsin beta nyckel att spela med. Det är där just som jag fick de otroliga skillsen som jag nu har idag.
jag o mina vänner spelar hon dagligen, och vi är inte de bästa världen har skådat, men alla längtar till att få spela dota 2 då alla vill spela de gamla hjältarna.
Nu är det bara för mig o luta mig tillbacka, och vänta.
Lycka till allesammans!
0 Poäng  
Maerkan Föreningsmedlem
10 nov 2011   #110
Tjallå, Marcus Nilsson här 18 år ifrån malmö, började spela dota när jag var 12 år (2005) lirade då med min kusin och hans kompisar, lirade då för det var kul under 2 år i sträck, när hon betan kom ut köpte jag ett konto efter att ha prövat en gång. varit fast för det sedan då. lirar fortfarande men dom har nästan "förstört" den känslan jag fick i början så har hyppat som fan inför dota2 tyvärr ingen nyckel än som ger mig chansen att pröva spelet, vore väl lite bra om ni kunde ge mig en så man får chansen att pröva, min kusin och hans polare har redan fått vill bara in nu och spöa dom !:)
0 Poäng  
famousgrouse Föreningsmedlem
10 nov 2011   #111
Spelat DotA sedan jag var 13 år (18 idag). Aldrig tröttnat på det otroligt nog och ser fram emot DotA 2 nu, främst pga poängsystemet och faktumet att man kommer kunna matchas mot spelare i din kaliber :)
0 Poäng  
BERKA Föreningsmedlem
10 nov 2011   #112
Mattias, 23 bast. Pluggar Medie- och Kommunikationsvetenskap men inriktning Globala Medier på universitet. Jag varvar mina studier med spelandet och det funkar awesome so far. Har lirat både DotA, HoN och LoL. Just för tillfället är det LoL går på högvara då jag är trött på HoN och deras glappande munnar till spelare. Började lira DotA 2005 om jag inte minns fel. Lirade då med ett par polare men inget seriöst lir.

EftereEtt antal sönderslagna möss o hörlurar så började jag med HoN. Även där lirade jag med samma polare.
Lirade ett tag men tröttnade efter att det blev gratis och alla konstiga ändringar började dyka upp. Så nu sitter jag tålmodigt och väntar på att DotA2 och Diablo 3 ska komma ut.. Så en betakey skulle sitta alldeles utmärkt. Vad jag sett av DotA2 so far så verkar det underbart. Can't wait!! :]
0 Poäng  
Rawah Föreningsmedlem
10 nov 2011   #113
Tjena!

Jag är en glad 16årig kille som går mitt andra år i gymnasiet och läser till elektriker, på fritiden umgås jag med vänner, tränar på gym 6 dagar i veckan och spelar mycket datorspel.

DOTA historian började med att min storebror, kusin och några av deras vänner spelade WC3, sedan upptäckte dem DOTA och jag tyckte det var kul så jag köpte också spelet, vi spelade i skift i några tills vi upptäckte HON betan och började spela det på fulltid i något år men tillslut tröttnade jag på att det var obalanserat och konstig, sen prövade jag LOL men det kändes för oseriöst för mig så det var inget jag fastnade i.

Och nu så såg jag att DOTA2 skulle komma ut och sen dess har jag hypat efter att få spela! :)

MVH
0 Poäng  
Lillenswe Föreningsmedlem
10 nov 2011   #114
Tjenare, Patrik heter jag och är då 22 år ung som man brukar säga!
Just nu jobbar jag som telefon försäljare vilket kankse inte är det absolut roligaste jobbet , men man överlever på det iallfall.
På fritiden gör jag väl inte allt för mycket utom att söka nytt jobb samt umgås med polare. Ägnar också mycket tid till att spela på nätterna, varav jag spelar lite Dota, HoN samt lite Tibia.

Nog om det nu, Jag började spela dota 2003 när frozen throne släpptes, jag ramlade in på det helt random, allt började med att Matrix hade en stor Wc3 tävling när Frozen thorne släpptes jag som då var otroligt dålig på wc3, men lyckades vinna TFT på en utlottning och på den vägen är det.

Till mitt första dota spel.
Kommer inte ihåg när det var exat, men det var också på Matrix då under ett nattgibb. Dom skulle ha någon tunering i dota då, hade aldrig hört talas om det då men sagt o gjort så var man ju med i den trots allt, dom slängde ihop massa mix lag med alla som hade signa upp sig på lista.
Första spelet jag spela då gick ja mest och dog och fatta nada utav det, sen var det nån i mitt lag som försökte lära mig hur det gick till och vad man skulle köpa och så. Självklart åkte mitt lag ut först då, men efter den kvällen så var man helt såld på dota.

Började spela mycket på IO/South point där dom körde tuneringar, Vunnit lite priser och annat smått o gött. Nu sitter ja som ett djur o försöker få tag i en dota2 nyckle, vill ju bli lika såld på det som man blev på dota xD
0 Poäng  
awww Föreningsmedlem
10 nov 2011   #115
Får följa strömmen då i hopp om att vinna en Dota 2 key. Kort sagt, Fredrik heter jag. Nuff said! Nä då.

Spelat datorspel en längre tid, närmar mig nog mitt 10 år nu, som säkert flera stycken här också har gjort. I början var det CS som gällde, precis som för alla andra. Folket jag spelade CS med börja dock förflytta sig till Warcraft 3 där de spelade Hero Line Wars. Eftersom jag inte ville vara själv i den otäcka CS världen följde jag dem. Börja utforska battle.net och hittade en del roligt tidsfördriv, bland annat fire vampire(?). Så småningom hittade jag själv klart Dota Allstars, här landade jag, i den stora cyberrymden. Märkte snabbt av att battle.net inte var platsen för en gamer så förflyttade mig över till Garena där jag satte igång att sprida kärlek och hat i SD0R1. Blev aktiv på DL, RGC och nu slutligen DotAlicious gaming. Personligen bytte jag aldrig från DotA till HoN eller LoL. För mig fanns det inte, det var som att få från CS 1.6 till CSS.

Varför ska jag få en key och inte dem andra?
Jag förtjänar det säkerligen inte mer än någon annan. Har ingen merit på bältet, möjligtvis att jag fått spö av Maelk men - Who hasn´t? Har verkligen sett framemot det här och vill ge det en riktig chans. Spelar aktivt, snittar 3-4 timmar om dagen av ren DotA.

En liten sidfot är att jag också spelar Starcraft 2, som jag är horribelt dålig på. Spelar också Trackmania 2, där ska vi inte ens prata om hur dålig jag är. Som sagt ligger fokusen på DotA och hoppas jag kan få fortsätta min hatkärlek i DotA2.
0 Poäng  
ninjaklas Föreningsmedlem
11 nov 2011   #116
Heter Daniel är 20 år och bor lite utanför gbg. Har lirat Dota hyffsat länge men flyttade senare över till HoN när betan kom pga kompisar och har lirat det sen dess. Vill dock börja spela Dota igen! Skönare känsla och goare community allt är nog bättre än HoN's community. Se detta som en tidig julklapp till mig och detta kommer jag gladligen nöja mig med!
0 Poäng  
BaronBanan Föreningsmedlem
11 nov 2011   #117
Tjenare, jag började spela wc3 på battle.net , älskade att spela Orcs, men efter några veckor tröttnade jag och kolla in custom games och gick in på ett hostat game och laddade hem DotA.
Just då satt jag och lanade med några polare, endast 14 år. Jag visste inte vad som väntade och vilken stor communiy DotA hade och hur populärt det var. Vi lirade några matcher och tyckte det var en stor glädje källa, vi hade inte en aning om vad vi gjorde men det var kul ändå. Lan känslan tillsammans med DotA är magiskt, alla blir så engagerade och inne i spelet. Tyvärr är jag den ända kvar ifrån det lanet som spelar dota, de andra spelar LoL. Det är lite för oseriöst för min smak, tycker om taktikerna och uppläggen i DotA mycket mer. Så tillbaka till början, jag började spela lite online på battle.net och började lära mig mer och mer, ja men hjältar som alla spelar som nybörjare.
Sen blev det av till Garena, typ 2 år, sen kom jag på att det fanns så mycket mer när man kom ifrån public matcherna. Testade o joina olika Clans hit och dit, lyckades hitta några o lira med, svenskar dessutom, vi lyckades slå lite nybörjarlag hit och dit, sen efter en tid tröttnade alla och gick åt olika håll, 2 slutade helt, 2joinade HoN betan och jag var kvar , DotA sviker jag aldrig.
Varför jag skulle vilja ha DotA 2 nyckeln är därför att kolla så Icefrog och Valve har lyckats med spel känslan även i detta håller tummarna, Lycka Till everyone!
Viktor Karlsson, 18år, Värmland.
0 Poäng  
Putttee Föreningsmedlem
11 nov 2011   #118
Tjena, heter Pontus är 20 år och jobbar på Gamestop i Göteborg. Anledningen till att jag började lira dota va för att jag och några polare åkte till ett internet café som låg hyfsat nära där vi bor, och det var för 5 år sedan. Alla mina polare lirade redan dota då. Så jag tänkte att det skulle va roligt o testa på något nytt eftersom jag bara spelade World Of Warcraft och CS 1.6 då. Från början tyckte jag att det va ganska drygt men desto mera jag spelade det men mina polare desto mera gillade jag det vet inte om det bara var för att alla jag va med lirade det så man hade roligt när man lirade. Senare gick jag över till HoN för jag ville testa något nytt, sen så efter det blev det att man gick över till HoN eftersom det var bättre grafik, nya heroes + gamla heroes osv. Testade på LoL när det släpptest men jag gillade faktiskt aldrig det tror att det va mest att man inte kunde deniea på det vet inte riktigt varför men det har blvit en vanesak nu. Vill testa på dota 2 för att ända sen man såg det på gamescom så jag velat få en nyckel mer o mer. Man har inte samma glöda kvar iheller när man spelar HoN eftersom att man vet att man kommer sluta med det när man får en dota 2 nyckel eller när spelet släppts. Så tänkte testa min lycka här.
0 Poäng  
Ates Föreningsmedlem
11 nov 2011   #119
Hej lite info om mig:

Namn: Ates Ayhan
År: 19 (20 snart)
Stad: Stockholm
Pigg & glad människa :)



Snälla Playstar, Spelat DotA sen 6-7 år tillbaks varit med om mycket , har tävlat i flera tävlingar osv , varför jag ska ha nyckel ? Älskar det här spelet plus har nu krigat hen del fortfarande inte fått någon nyckel så från dota 2 te PD(Playdota.com) så har jag inte fått något och skulle varit riktigt grymt om man får det från den här hemsidan ! alltså bara göra min dag riktigt bra !!

En del är bättre med att jag får keys är ju hjälpa dom med balansera spelet osv :)

Ni borde förstå mig loyal mot spelet och teamet !

Så hare bra , riktigt nice av er att ni ändå delar ut , lycka till alla !!

Ates Ayhan!


Edit: Har alltid gillat sånt här spel det är min grej bara, från starcraft,warcraft nu te dota 2 blire da :)

Tackar oxå för förra året ni hjälpte med dela ut HoN keys te betat :).


Edit2: Känns lite dåligt av Abdul Ismail(Icefrog) och Valve teamet inte ge mig något för man har lirat deras game så länge...Går inte maila Abdul eller för alla spammar honom och hans hemsida så what to do !:() just kill my time on w8 !
0 Poäng  
vinz94 Föreningsmedlem
11 nov 2011   #120
Lite fakta om mig då

Namn: Vincent Westerberg
År 17
Stad: Enköping
E-sport inriktad! =)


Allt började väl med att folk jag kände pratade mycket om dota! I klassen kom det fram att folk spelade Dota, ville kolla vad det va för nått så jag ladda ner wc3! Var väl där det hela började! På ett lan jag satt och spelade dota med några vänner. Vi satt och nötte hela nätterna för det va så kul! Jag vann ju oftast så det va inge snack om saken. Sen efter så började ju en annan kompis prata om HoN! Jag gick in här på playstar och fick en beta key till det! Vilket ni ska veta har betydit mycket för mig. Spelade det ett tag va väl inte bäst där. Men det va sjukt kul att nöta! Sen tog jag en paus från spelen! Blev väl en och annan dota ibland, Så nått år senare köpte jag en ny dator sommaren 2011. Så började jag spela LoL, blev helt fast i spelet. Spelar det fortfarande och kommer spela det tills jag en dag kan spela Dota 2, är väldigt nyfiken på spelet! Jag vill komma långt inom E-sport och dota 2.
0 Poäng  
Logga in


Från forumet
Bannad nyss
Bannad? • Svar 5
Visningar 400 • Aktiv I förrgår, kl. 17:57
Jäkla kul o se folk inne
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 121 • Aktiv I förrgår, kl. 01:15
--
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 199 • Aktiv 10 maj, kl. 13:11
server nere?  
Public-servrarna • Svar 3
Visningar 303 • Aktiv 3 maj, kl. 21:38
blev bannad från goagubbar  
Bannad? • Svar 15
Visningar 865 • Aktiv 3 maj, kl. 21:36
Permban.  
Bannad? • Svar 13
Visningar 1143 • Aktiv 2 maj, kl. 18:40
jag blev bannade av nån idiot
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 448 • Aktiv 27 apr, kl. 09:24
Ban på grund utav nick?
Bannad? • Svar 2
Visningar 314 • Aktiv 19 apr, kl. 21:06
Vart precis p-bannad för aimbot/aimkey?
Bannad? • Svar 8
Visningar 477 • Aktiv 18 apr, kl. 09:40
LAwlzy
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 293 • Aktiv 15 apr, kl. 16:35

Playstars sponsorer
Bredband 2
Statsnät