Forum     Nyheter

Forum

Varför gillar du dota? *tävling*
Alex Spelansvarig
10 nov 2011   #0
?


Nu kör vi igång en lite större dota tävling här på Playstar!

Vi vill att ni berättar lite om er själva som person och eran historia varför/hur ni började spela Dota/HoN/LoL.

Playstars administratörer kommer att välja ut ett par vinnare som kommer få varsin nyckel!

(Ni ska alltså skriva detta i en kommentar här i tävlingen)


Vill ni deltaga i våran andra dota 2 tävling så kan ni göra det genom att gilla våran sida på facebook
https://www.facebook.com/pages/Playstar/121829734552285

Uppdatering 16/11
Idag har ytterligare fem glada gamers vunnit keys!
Fyra stycken i denna tävling, och tre stycken genom Facebook tävlingen.

Uppdatering 18/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!

Uppdatering 19/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Två stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 22/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Sju stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 23/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!
två stycken i Facebook tävlingen.

Dock är det inte slut än, båda tävlingarna fortsätter!
0 poäng  
Nunus Föreningsmedlem
13 nov 2011   #161
Jag är en kille på 18 år och min historia inom Dota började med att mina vänner nördade sönder Heroes of newerth betan, slutade med att jag blev medlem här och fick tag på min egna och tyckte det var riktigt roligt, sen fick jag höra om DOTA och tyckte det var såå mycket roligare, slutade med att jag nördade sönder det flera veckor i sträck.
0 Poäng  
Blumber Föreningsmedlem
13 nov 2011   #162
Tjenare,

Började spela Dota/HoN när jag var sisådär 13-14 och nu är jag 18 år och har inte tröttnat på spelen än :)
Anledningen till att jag fastnade för Dota var att jag genom att spela games på bnet och DotaLeauge hittade nya människor som var kul att spela med, och i ett spel där teamwork är ett måste så är det ofattbart viktigt att man har roliga människor att spela med. Efter att jag spelat Dota ett tag kom HoN och jag och mina vänner gick vidare till det och har spelat det sen dess.

Ligger strax över 1800 mmr, gillar att spela support heroes som t.ex. Lich, Warlock, Cm och lion för det mesta men då och då smyger det sig in en liten carry :)

Förutom att spela HoN och Dota gillar jag att fotografera, har planer på att ta jobb som fotoassistent efter gymnasiet för att kunna lära mig ännu mer^^

Det var allt från mig, ha det gött alla på Playstar och GL med att få en betakey! :D
0 Poäng  
jultomten Föreningsmedlem
13 nov 2011   #163
jag började spela wc3 när jag var 7 år (är 17)lite senare typ när jag var 8-9 år gick jag in på wc3 och började kolla på det vanliga escapes,TD men jag såg Dota och klickade på det, gamet startade kom in tog en random hero(kommer inte ihåg vilken) och stog där som en idiot i basen i was like va fan ska jag göra.

Men sen gick jag ut på en lane och dog men efter ett par games så blev det roligare och roligare och blev bättre och bättre men då mina kompisar inte var hypade på Dota så blev karriären fram till 11-12 år sen blev det mest bara några enstaka games då och då.

Åren gick tills jag började på en ny skola och träffade nya vänner och dom körde Dota så sen när vi lanade körde vi 5v5 bara vi, sen blev det väldigt mycke dota på DH2009(DreamHack)alla ragade på en kompis som kallas G som tog night stalker.

körde vi det i några år tills jag fick höra av en kompis att en annan kompis har börjat spela något spel som kallas HoN som han sa att det liknade Dota och jag blev väldigt intresserad av det så jag frågade honom hur han hade fått det då sa han att han hade fått en betakey från en kompis.

Då började vi alla leta efter betakey sidor och en kompis hittade PLAYSTAR.SE(15000-Nycklar kvar eller så stog det) så jag gjorde ett acc direkt och sen varje dag efter skolan kollade vi våran mail efter beta key sen fick vi äntligen beta key och körde som jävla idioter och har kört ända tills nu men på senare tid så har jag kört LoL för dom har tagit in ett nytt mode som heter dominion.

Samma sak har hänt igen Dota 2 will be released 2012 a huge scale beta this fall, jag fick typ en hjärtattack när jag såg hur bra det var jag har varit med i ett flertal tävlingar för beta key såsom denna inkluderad den andra på denna sida dotacinemas tävling valves tävling och survey.

Jag kollar varje dag min mail efter beta key invite jag har bf3 och mw3 har kommit ut men jag skiter i dom spelen om jag bara kan få Dota 2 för det är det enda spelet jag verkligen verkligen längtar efter.

jag kan inte säga varför jag just skulle få den än att jag letar efter nya tävlingar hela tiden jag kollar på streams på dota2 varje dag och att jag kollar mailen efter beta key varjde dag och blir ledsen i ögat då det aldrig finns någon där.
0 Poäng  
Drea Föreningsmedlem
13 nov 2011   #164
Tjenare Playstar jag heter Christian.

Jag började spela Dota när det var relativt nytt dvs. de tidigare versionerna, jag har sedan dess spelat till och från under åren. Började lira mer seriöst igen via Dota-League. Sedan Hon betan släpptes flyttade jag dit eftersom att det helt enkelt är mer utvecklat tack vare att man kan reconnecta, hitta spel snabbt och att det har ett Rating system samt en mer utvecklad spelmotor.
Hon har inte den bästa communityn tyvärr och det finns en del andra problem med utvecklarna vilket inte är på topp. Dota 2 är i och med det ett naturligt val speciellt då flertalet vänner spelar det just nu.

Det jag gillar med Dota och hon är att alla spelar med samma förutsättningar, valet av lag karaktärer, olika item setups beroende på motståndet och att det har en väldigt hög skillcap!

Har spelat mer än 1000 st matcher i Hon och massvis av Dota 1 genom åren. Kollar även in Honcast och NASL matcherna så fort de släpps ;).

Jag älskar helt enkelt den här genren, har lirat massor med annat så som Wow på hög nivå men Dota genren blir aldrig gammal hur mycket man än lirar det :P

Vill tacka playstar för tävlningen och chansen att få en beta key, lycka till allihop ;)
0 Poäng  
jkel0l Föreningsmedlem
13 nov 2011   #165
Började spela HoN som jag fastnade för direkt :) Visste vad dota var sedan länge tillbaks men tog aldrig chansen att testa det ordentligt.. Sedan testade jag också LoL som jag inte alls gillade lika mycket som HoN :) Skulle uppskatta en beta key till dota 2 för det verkar vara riktigt schyst!
0 Poäng  
farferish Föreningsmedlem
14 nov 2011   #166
Hej hej
Jag heter Carl. Jag började spela Dota runt 2004 när jag genom CS träffade några personer som introducerade mig till spelet. Jag fastnade och spelade det några år. Sedan dess har jag tagit pauser och provat andra spel men alltid kommit tillbaka till Dota. Det är ett spel jag inte kan tröttna på och det är fantastiskt att se hur communityt har utvecklats under åren. Nu med dota2's intåg känns det som att Dota2 kan slå igenom på allvar som esport i stil med SC2 och det ska bli spännande att följa.

Genom olika streams har jag fått möjligheten att se Dota2-GUIn och det smidig systemet som erbjuds för matchsökning m.m. och jag kan knappt bärga mig tills jag får testa det för egen del.
0 Poäng  
kye Föreningsmedlem
14 nov 2011   #167
Helt enkelt för att Dota är Dota och en ersättare är svår att hitta, om Dota2 är spelet som tar över som många påstår vill jag vara en del av den communityn just för att Dota är helt klart det roligaste multiplayer spelet där man spelar i lag. Spelat HoN sedan andra betan och har börjat tröttna på spelen de obalanserade s2 heroesen etc. Hoppas nu på en betakey som kan höja spelglädjen igen :D
0 Poäng  
pooslice Föreningsmedlem
14 nov 2011   #168
Ge mig bara nyckeln. Kan tänka byta mig den mot en SW:TOR beta nyckel :)
0 Poäng  
crall0l Föreningsmedlem
14 nov 2011   #169
tjenare, lirat dota sedan start gief nyckel. tack
0 Poäng  
stardust Föreningsmedlem
14 nov 2011   #170
Jag var hardcore dota spelare förr, men just nu spelar jag både HoN och LoL. Både spelen är ju direkt kopplade till själva Dota. Men anledningen för att jag övergivit Dota är för att det är för dålig grafik och dessutom en mod från WC3 som är ur åldrat. Men Dota 2 är en ny fräsch start för original spelet man försökt ersätta med HoN/LoL. Älskar dessutom spelen för att det krävs mer än bara att man är bra själv, man behöver samarbete.

Jag har spelat Dota från 2005- 2009. Därefter LoL och Hon. Spel är mitt liv. Jag blir avslappnad när jag spelar. Fungerar lite som hjärngymnastik.
0 Poäng  
xoNic501 Cup-vinnare
15 nov 2011   #171
har spelat 5 games dota max , men fy attans vad skojj det var, då vi var ett gäng med brudar hände det ist att vi spela greenTD tillsammans, Sen när HON släpptes var jag sugen på att spela det, men min dator av någon konstig anledning fick jag fps dropps ( Kraftiga ) mitt under HON GAMES. men nu när jag har handlat mig en helt ny dator ska allt vara i ordning och jag är redo att äntligen få chansen att kunna spela ett rpg spel.
0 Poäng  
poelsee Föreningsmedlem
15 nov 2011   #172
tjena!
jag har spelat både dotA och HoN. HoN började jag spela på ett LAN, var riktigt dålig i början, men efter ett par veckors nötande gick det bättre!. men tröttnat på HoN efter 2 års spelande (har förövrigt 1800-1850 mmr) och har alltså spelat HoN på en relativt hög nivå. dota är ganska dött (tyvärr) men jag tycker dotA 2 verkar väldigt bra! att det är valve som ligger bakom spelet är ett + med steam blir det najs!
0 Poäng  
Tobbesoj Föreningsmedlem
15 nov 2011   #173
Tjenare, är ett stort dota fan, spelar hon just nu men börjat tröttna på det.
Har lirat dota i 4-5 år sen 3.7 på roc. Sen började jag lira hon när jag såg att ni hade beta keys här.
Och hoppas nu att man skulle kunna få tag på en dota 2 key även nu :).
0 Poäng  
Klang Fuskare
15 nov 2011   #174
Tjena. jag började spela Dota pga en polare satt o spela det och sa du borde prova detta och ja sa nja ser inte så kul ut så vi drog på internetcafe och spelade Dota där och tyckte det blev roligt och forsatte sen så sa min polare Börja med HoN när det kom och sa oj nice spel och spelade det lite sen helt random satt ja i skolan och så kom en polare och sa Börja med LoL med mig och ja bara visst och så blev min historia pga hur ja börja lira :P
0 Poäng  
moko21 Föreningsmedlem
15 nov 2011   #175
Tjena, Spelade dota ett tag med mina kompisar tills vi började med HoN. Alltid spelat som support åt mina kompisar på HoN men nu har de fått invites till Dota2 från deras andra vänner så nu har jag ingen att spela med, det mesta skolarbetet är klart inför lovet så har inte så mycket att göra om kvällarna!

Tack på förhand:)

0 Poäng  
Della Föreningsmedlem
15 nov 2011   #176
Hej! Gustaf 16 år och studerar fortfarande. Började med dota när jag gled runt på battle.net wc3 men gick sedan över till hon när betan kom ut men det har aldrig varit samma känsla som vanliga dota. Och en updatering på den måste vara ännu bättre, Hon har gått ner sig så mycket på sistonde och det är helt enkelt ett tråkigt spel! vore kul att prova på dota 2 så man har något att göra tills det släpps ! :)
0 Poäng  
Matsie Föreningsmedlem
15 nov 2011   #177
Tjenare,

Har som aldrig satt mig in i sjävla dota. Spelade väl en match innan HoN betan kom ut och folket jag spelade med gick till HoN och lärde upp mig från grunden. Kan väl säga direkt att det var de spelet jag fastna för
lirade mycket cs och höll i cupper förut, men på något sätt så tappade jag allt intresse av det när jag väl råka fastna lite för hårt i det där spelet "HoN". Sen när jag hörde om dota2 så blev det väldigt intressant, att verkligen få spela där grunden börjades.

MVh Matsie!

OM mig... ja vad fan!? sambo, jobb, vänner, dator! väl den ordnigen man lever i haha.
0 Poäng  
wwertsson Föreningsmedlem
15 nov 2011   #178
Hej! Har spelat Dota ett antal gånger i mitt liv, men var väldigt okunnig... Sen hittade jag LoL och fastnade för det, har spelat sen LoL Betan och hoppas på att Dota 2 kommer vara en succe då jag tycker att LoL inte är det bästa av vad som finns ute.
0 Poäng  
ximlie Fuskare
15 nov 2011   #179
Hejsan.
Jag har spelat Dota till o från på LAN bara sen jag var liten, en kompis som var en Starcraft fanast visade med Dota samt starcraft hemma hos han där vi satt och lanade ofta när vi var mindre, spelade samt counter-strike men det var jag som drog in han i den smeten,
Sen tappade jag dota o börja spela mer och mer counter-strike, sen kom Heroes of Newerth ut och jag fick möjligheten till att börja spela det genom er här på PLAYSTAR, Mycket tacksam för jag har spelat ända sen dess. och nu på senare tid har jag kommit i kontakt med en barndomsvän som spelade LoL och så har ja smått börja lira det också, gillar egentligen inte spelet men ställer upp för min vän som tjatar o tjatar, och jag skulle vilja börja spela Dota 2, Hoppas ni ger mig den möjligheten och ge mig en Dota2 nyckel också, såsom ni gav mig HoN nyckeln, jag gillar även eran sida på Facebook

Mvh Marcus,

Om mig:
Jag heter Marcus 18 jordsnurr, Jag går på folkhögskola och har helgjobb samt flickvän, och umgås med vänner och spelar även mycket dator, vet inte hur jag hinner med det riktigt. menmen, lite om mig.
0 Poäng  
nocommentdog Föreningsmedlem
15 nov 2011   #180
Det hela började när jag gick i 5an och blev introducerad till dota från en gårdledare på min skola, lirade spectre första gamet ( 6.45 nått sånt var versionen ) och jag fattade ingenting. Min gårdledare blev helt paff när jag haunta och fick min illusion framför han. Satan vad vi skrattade! Detta var min allra första gång jag lirade dota och slutade inte där.
Drog hem o kirra wc3 + tft o köttade dota på bnet med LC ( list checker) - delay reducer över battlenet
Alla vet att det var frustrerande när ingen hade LC på bnet då det laggade sönder!
Iaf sen dess har jag alltid tyckt dota varit kul, drog över till garena lite senare och därefter dota-league , efter det så gick jag över till HoN och lirade betan men väntade med att köpa spelet. När jag fick reda på dota 2 blev jag exalterad, lika så när SC2 blev announcat. Men när The International visades så jobbade jag så jag blev lack som satan eftersom jag inte fick titta på de första matcherna som 3 miljoner andra fick göra..

Iaf. Älskar gameplayet, intensiteten i spelet och minimap<3333333

Thomas heter jag och är 20 år, har varit semisugen på att gå pro nån dag. Alltid velat spela competetive och med dota 2 så kanske mina drömmar slår i uppfyllelse då man möjligen har en community som väntar :)
0 Poäng  
Logga in


Från forumet
Bannad nyss
Bannad? • Svar 5
Visningar 399 • Aktiv I förrgår, kl. 17:57
Jäkla kul o se folk inne
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 121 • Aktiv I förrgår, kl. 01:15
--
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 198 • Aktiv 10 maj, kl. 13:11
server nere?  
Public-servrarna • Svar 3
Visningar 302 • Aktiv 3 maj, kl. 21:38
blev bannad från goagubbar  
Bannad? • Svar 15
Visningar 863 • Aktiv 3 maj, kl. 21:36
Permban.  
Bannad? • Svar 13
Visningar 1142 • Aktiv 2 maj, kl. 18:40
jag blev bannade av nån idiot
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 445 • Aktiv 27 apr, kl. 09:24
Ban på grund utav nick?
Bannad? • Svar 2
Visningar 313 • Aktiv 19 apr, kl. 21:06
Vart precis p-bannad för aimbot/aimkey?
Bannad? • Svar 8
Visningar 477 • Aktiv 18 apr, kl. 09:40
LAwlzy
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 289 • Aktiv 15 apr, kl. 16:35

Playstars sponsorer
Bredband 2
Statsnät