Forum     Nyheter

Forum

Varför gillar du dota? *tävling*
Alex Spelansvarig
10 nov 2011   #0
?


Nu kör vi igång en lite större dota tävling här på Playstar!

Vi vill att ni berättar lite om er själva som person och eran historia varför/hur ni började spela Dota/HoN/LoL.

Playstars administratörer kommer att välja ut ett par vinnare som kommer få varsin nyckel!

(Ni ska alltså skriva detta i en kommentar här i tävlingen)


Vill ni deltaga i våran andra dota 2 tävling så kan ni göra det genom att gilla våran sida på facebook
https://www.facebook.com/pages/Playstar/121829734552285

Uppdatering 16/11
Idag har ytterligare fem glada gamers vunnit keys!
Fyra stycken i denna tävling, och tre stycken genom Facebook tävlingen.

Uppdatering 18/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!

Uppdatering 19/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Två stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 22/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Sju stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 23/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!
två stycken i Facebook tävlingen.

Dock är det inte slut än, båda tävlingarna fortsätter!
0 poäng  
TalooN Föreningsmedlem
22 nov 2011   #261
Robin Palma är mitt namn.
Från första början för flera år sedan satt jag och spelade CS 24/7. Hatade alltså alla andra spel, och speciellt DotA eftersom mina närmsta vänner som jag jämt spelade CS med började spela DotA.
Men en gång när det var lan med några av dessa grabbar så satt vi och drack alkoholhaltiga drycker och efter jag blivit utmanad 1on1 med kravet "Om du förlorar så måste du köpa wc3 så vi kan lira DotA tillsammans. Självklart förlorade jag men efter en tid fattade jag också tycke för DotA och satt fast i träsket.

I dagsläget är jag glad att jag förlorade 1on1 ^^
0 Poäng  
kissimurra Föreningsmedlem
22 nov 2011   #262
Tja André är mitt namn, jag börjar att lira Dota för ungefär 4-5 år sedan, det började med att jag satt jämte min kusin och tittade när han lirade och han lärde mig det mesta som jag behövde veta innan jag började lira för mig själv. Jag fortsatte att lira dota i några år och blev väldigt skicklig om jag får säga det själv, var med i några små turneringar och vann 5.000 svenska som ett lag, inte så mycket till pengar men kul var det iallafall, jag fortsatte att lira med mina polare och testade nya strategier hela tiden och blev bättre och bättre, men senare så började vi alla variera spel, en del började med WoW och andra med annat så det blev tillslut att alla spelade allt utom dota. Sen upptäckte jag att Heroes of newearth betan precis hade släppts så jag testade det och började lira det lite smått eftersom det var nytt och verkade roligt, förra året så träffade jag en FnaticMSI lirare på DH och satt och snackade med han om hur han lirade osv, sen släpptes league of legends testade väl det någon gång men det var inget som roade mig eftersom det var för simpelt och var för stor skillnad till dota, eftersom man inte kan denie sina egna creeps och så var det obalancerat som tusan. För några månader sedan började jag lira dota igen och fastnade, jag visste att dota 2 skulle släppas och har följt det hela tiden och tittat på livestream varje dag och den turneringen som var där vinnande laget fick 1 miljon dollar. Sedan dess har jag bara blivit mer och mer sugen på att vilja lira dota 2 eftersom det har varit ett av dom första spelen jag lirat.

/ MvH, André (Jigsaw) :)
0 Poäng  
Hoorn Föreningsmedlem
22 nov 2011   #263
Tjena, mitt namn är Richard Hoorn. Jag var aldrig riktigt inne i detta med DotA, provade en gång men tyckte inte riktigt det föll mig i smaken. Några år senare så fick min kompis mig att prova på HoN, ojojoj vad fort det gick. Efter bara några games var jag fast i det hela och ångrade mig ordentligt att jag inte tog tag ordentligare i DotA. Var nere i ett 1100 psr träsk innan jag hade kört tillräckligt mycket för att vänta det till högre ratings! Sen hörde jag att DotA 2 skulle släppas och då blev jag grymt taggad inför det spelet, har spelat massa HoN för att finslipa last hit abilities inför DotA!

MvH Richard Hoorn

MvH Richard Hoorn
0 Poäng  
smidzor Föreningsmedlem
23 nov 2011   #264
Kom igen kan man få lite tur nu. Iaf lycka till alla & tack som fan playstar som håller hoppet uppe :D
0 Poäng  
Softball Föreningsmedlem
23 nov 2011   #265
Varför jag började spela dota var för att en polare viasde det för mig på ett lan och sedan spöade skiten ur mig fullständigt. Efter det så började jag spela massor och efter ett tag tog man sig över väggen av allt whine att man var för dålig på dota för att få leva. Sedan efter ett tag kom HoN och jag började spela det och blev helt såld.

Som person är jag lugn och mycket strategisk när man spelar. Tränar en hel del med hundar i både skydd och spårning. Är en lanperson så jag sitter hellre med flera personer och lirar än att sitter själv.
0 Poäng  
mackeydude Föreningsmedlem
23 nov 2011   #266
Hej jag heter marcus och är 20 bast. Och har spelat dota ett jäkla bra tag, Med bl.a spelare från gamla SK akke Loda. Sen när hon steg fram på scenen så har jag lirat det sen betan, och har tyckt att det är verkligen ett spel som värmer hjärtat:) Spelar det dagligen (en sann gamer!) och nu när dota2 har kommit ut så blir man ju bara mer frestad till att spela, så det kliar riktigt i fingrarna då jag verkligen älskar dota och HoN, kan inte tänka mig att inte få spela dota2 betan! SKulle vara en riktigt skön upplevelse! Så skulle gärna ta del utav en beta nyckel! Tack för mig
0 Poäng  
Jockaas Föreningsmedlem
23 nov 2011   #267
Hallå Playstar!

Jag har varit bortrest sedan slutet på september, och kom hem i förrgår (21a november). I och med detta märkte jag att dota-league.com har nått slutet på sin era, en sida som jag varit mer eller mindre beroende av sedan 4 år tillbaka. (Nick: elwiwiwi, 1600+ games, 60% win, VIP)

Blev introducerad i dotavärlden mitt första år på gymnasiet, hösten -05, och har spelat sedan dess. Känner mig lite handikappad nu när jag inte kan spela Dota längre eftersom dota-league är nedlagt, att börja om på någon annan klient är inte aktuellt när dota2 finns inom räckhåll. Därför försöker jag på bästa sätt få tag på en nyckel för att börja game'a igen. :)

Ge mig chansen och släng ner en glad erfaren 22 åring i dota-träsket igen.

Thanks!

(Vill tillägga att jag sedan första dagen har varit en trångsint dota-spelare. Har spelat cirus 2 HoN och 2 LoL games, men hatar dem lika mycket som en 1.6 spelar hatar source. KASSA KOPIOR)
0 Poäng  
playdota1 Föreningsmedlem
23 nov 2011   #268
Började köra dota när jag va 7 och kör det typ nästan varje dag har kört något liknade som lol hon men föredrar dota mer gillar strategi och team play . jag skulle vilja ha beta key för jag lirar rätt så mkt dota och dota 1 e det bara många som larvar sig. har väntat länge på att dota key skulle släppas ni skulle va underbara om jag fick en och har en clan som jag tränar med .
0 Poäng  
Cobrah Föreningsmedlem
23 nov 2011   #269
Hejsan, jag skulle jätte gärna vilja få en Dota 2 beta key, för att jag har alltid lirat dota, eller iaf när det var aktuellt förr. genom Warcraft 3 Reign of Chaos och Frozen throne så föll man in i dota världen, vart ett helt annat spel. att spela Dota 2 igen skulle vara enormt iallafall från starten!

är 18 år :)
0 Poäng  
megamjauf Föreningsmedlem
23 nov 2011   #270
Hej!!

Jag skulle jättegärna vilja ha en dota2-key eftersom att jag älskar dota! Det är faktiskt det enda datorspelet som jag fastnat för på riktigt^^ Innan jag spelade dota hade jag bara spelat sims och andra fjantspel :P

Första gången jag spelade dota var när jag såg min dåvarande pojkvän sitta i sitt pojkrum och spela något. Jag hade tidigare provat andra spel i warcraft som pokémon maul och sånt, men aldrig dota. Min kille förklarade lite hur man skulle göra och så och jag ville ju såklart visa att jag var bättre än honom, så jag övertalade honom att låta mig prova. Jag kan ju säga att det inte gick så bra för mig... haha! Jag minns att jag spelade pugna sämre än någon gjort i världshistorien :D Jag hade dock jätteroligt och fastnade direkt.
Efter det tjatade jag alltid på min pojkvän att få följa med när han och hans kompisar skulle lana (och de var inte lätt kan jag säga! ingen tog mig seriöst). De fattade sen att jag menade allvar och jag fick börja spela med dom.

Nu har det gått tre år och jag är till och med bättre än min gamla pojkvän.. mohahahahh!! Brukar alltid reta honom på msn för det :P
0 Poäng  
WardeD Föreningsmedlem
23 nov 2011   #271
Alex 18 år här

Det hela började för längesen då jag ännu var väldigt ung bara 10 år yngre än vad jag är idag. Min store broder sitter framför datorn nonstop och för det hatar jag honom, jag börjar kalla honom för mupp och nörd etc han ville aldrig gå ut och göra något. En dag så gick jag in i hans rum för att se vad han spelade på datorn, i detta fallet så var det dota. Dum som man va så tyckte jag till att börja med att det såg skit tråkigt ut, gissa om jag hade fel. Började sitta mer och mer inne i min broshas rum och se på när han lirade. Tiden gick och jag fick prova på att lira när han drog iväg så då lirade jag ett flertal timmar tills det att han kom hem igen. Det var först nu som mitt intresse för dota började hugga till. Nu 10 år senare så lirar jag HoN/LoL så ofta jag får möjligheten och nu är det han som kallar mig mupp/nörd.

Så detta är varför jag vill ha en Beta key Lira det spelet som jag är så pass dedikerad till att lira.

Om man endå ska skriva en berättelse kan man ju lika gärna dra på med lite gammelsvenska:<
0 Poäng  
the_raz lillplutten
23 nov 2011   #272
Har faktiskt aldrig spelat DotA sedan för ungefär 2 veckor sedan i skolan på Lokala Nätverk och Persondatorer kurserna, nu är det inget annat vi gör på lektionstid. Har spelat HoN sedan betan med den nyckel jag fick från Playstar (<3) och har efter det börjat spela mer och mer LoL varvat med HoN. Jag är ett stort fan av denna sorts spel och det skulle vara en grym möjlighet att få testa DotA 2, har 2 kompisar som fått nycklar och jag skulle hemskt gärna vilja spela med dem!
0 Poäng  
fejja Föreningsmedlem
24 nov 2011   #273
Var några polare som fick för oss att testa HoN betan direkt när den kom ut. Man var kanske inte så jätte duktig, men vem är det från början egentligen? Var ju bara att träna och utvecklas. Vart så att man fastnade direkt. Har spelat sen dess och spelar ännu. Otroligt roligt spel, och dota2 kommer nog vara ännu bättre. Nu spelar vi allihopa, och alla längtar tills att få kunna spela dota2, för det ser ju riktigt roligt och härligt ut. Så en beta key skulle ju inte sitta helt fel, så är det nog många som tycker. Får se om man har turen med sig.

Spelar helst med m8s än själv, viktigast att ha roligt. Och roligt har man när man sitter med polarna!
0 Poäng  
Frma00 Föreningsmedlem
24 nov 2011   #274
Jag har spelat DotA och HoN, ÄLSKAR att spela SUPPORT och inte för att skryta men jag är ganska bra på det :) skulle gärna vilja ha en DotA2 key och spela :D det verkar så himla awesome!!!
0 Poäng  
zure Kung!
24 nov 2011   #275
Tjenare!
Har aldrig svikit dota dvs jag har aldrig gått över till hon/lol.
Mitt första dota game var redan för ca 6år sedan.
Som en trogen dota spelare förtjänar just jag en key ;)
Spelar just nu garena men det hade varit så mycket roligare att få köra via steam :)

Mvh zure
ps. wazzup med gamm shebellz? xD
0 Poäng  
farfadern Föreningsmedlem
24 nov 2011   #276
Vet inte exakt hur jag ska formulera detta då men, jag har spelat Dota ett bra tag som sen ledde till HoN och LoL (Lol vart de bara nån timme, inget för mig) Utöver det så har man prövat på andra spel, men ingen "kändes" lika bra som dota/hon. därför är jag intresserad av Dota 2.
0 Poäng  
lantarzan Föreningsmedlem
24 nov 2011   #277
Hej började spela Warcraft 3 för jag tror det var 6-7 år sen efter att jag hos en kompis fick testa footman frenzy. Fastnade direkt och har varit hooked on warcraft 3 sen dess. Spelade mest custom maps som wintermaul, footman, men sen upptäckte jag Dota allstars. tog kontakt med mina polare och vi började köra Dota på Lan. Vi hade roligt men sen kom hon. Hon var nästan som dota men bättre interface. vi gick alla över det till det under betan ( som jag fick från Playstar!). Körde under hela betan och tyckte det var roligt. kör fortfarande ibland men jag tycket att det har gått för långt ifrån orginalet DOTA ALLSTARS! (eller rättare sagt orginalet var från starcraft om jag minns rätt). blev därför helt överlycklig när jag såg att dota 2 ska komma ut, äntligen riktig dota med bra interface! till sist vill jag säga att jag gick tillbaka till vanlig dota från hon, bättre speltempo framför allt.
0 Poäng  
spillis Föreningsmedlem
24 nov 2011   #278
Hej, Jag heter Björn Bäck. Jag spelade HoN när det kom på betat, slutade ett tag och började igen för ungefär 2 år sedan. Jag skulle tro jag har lagt omkring 600-800 timmar på det, och jag gillar att spela det med vänner och kompisar. Jag slutade med HoN för några veckor sedan och började med LoL lite smått jag spelar några games per dag, oftast med med en kompis som spelar med mig. Jag spelade Dota (1) lite gran och uppskattade det väldigt. Jag vet inte varför jag slutade med det med det blev så, sen när jag fick höra att Dota 2 skulle komma blev jag över lycklig, med med min tur kommer jag förmodligen inte få någon från Steam, men man får väll hoppas :D
0 Poäng  
Frma00 Föreningsmedlem
24 nov 2011   #279
Tjena Playstar!
Jag började med att köra DotA, 2 veckor senare så ringde min polare och sa att HoN fanns, jag bytte till det under betan (som jag fick från Playstar! TACK!! ). Vi spelade ganska mycket. Jag är mer utav en support person och älskar att supporta laget. Favorit heroes är: Dazzle(Demented Shaman),Puck(Bubbles) och Lich(Plauge Rider) men mest Lion(Witchslayer, KSar nästan aldrig. Bättre att dra ULTI på deras carry/tank.)
0 Poäng  
najt Föreningsmedlem
24 nov 2011   #280
Bajs alla!

Jag kommer tyvärr inte att sitta och mytta om att jag spelat DotA i "600-800 timmar" för att det känns äckligt på något sätt. Jag förtjänar inte en nyckel mer än någon annan men om jag nu skulle ha turen att få en, skulle jag spela tills mina fingrar blödde.

Peace
0 Poäng  
Logga in


Från forumet
Stig Engström bannad
Bannad? • Svar 0
Visningar 13 • Aktiv Idag, kl. 20:04
Bannad nyss
Bannad? • Svar 5
Visningar 415 • Aktiv I förrgår, kl. 17:57
Jäkla kul o se folk inne
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 125 • Aktiv I förrgår, kl. 01:15
--
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 202 • Aktiv 10 maj, kl. 13:11
server nere?  
Public-servrarna • Svar 3
Visningar 305 • Aktiv 3 maj, kl. 21:38
blev bannad från goagubbar  
Bannad? • Svar 15
Visningar 870 • Aktiv 3 maj, kl. 21:36
Permban.  
Bannad? • Svar 13
Visningar 1145 • Aktiv 2 maj, kl. 18:40
jag blev bannade av nån idiot
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 450 • Aktiv 27 apr, kl. 09:24
Ban på grund utav nick?
Bannad? • Svar 2
Visningar 318 • Aktiv 19 apr, kl. 21:06
Vart precis p-bannad för aimbot/aimkey?
Bannad? • Svar 8
Visningar 482 • Aktiv 18 apr, kl. 09:40

Playstars sponsorer
Bredband 2
Statsnät